LA PIAZZA DEI FRATELLI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Piazza dei Fratelli. Meer weten? Ontdek meer

19 mrt 2022 om 22:25 De prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Je betaald te veel voor weinig. Ik vond mijn eten het geld zeker niet waard. Dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier wat bestel.
15 jan 2022 om 10:15 erg goed geregeld en bezorging keurig zoals afgesproken, maar dit kan ook niet anders een aardige en nette bezorger in een erg fraaie Alfa Romeo Giulietta!
11 jan 2022 om 20:03 Heerlijke pizza en knoflookgarnalen! Bezorging was snel, binnen 30 minuten.
9 jan 2022 om 21:52 Super lekker eten! Eten kwam ook netjes optijd aan. Ik ga vaker hier bestellen. Eindelijk echt lekker Italiaans eten in Nunspeet.
7 jan 2022 om 20:18 Het eten was snel bezorgd en goed warm. De pizza’s waren heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar :)
7 jan 2022 om 19:25 Eindelijk echt Italiaans eten in Nunspeet. Een van de broers bezorgde het eten zelf en het rook al heerlijk bij de deur. Wij kozen voor de Ravioli ai funghi en de cacio pepe con filetto. Eten was heet en vol van smaak! Wij gaan vaker bestellen.
28 dec 2021 om 12:56 Goeie pizza’s! Mooi formaat en goed belegd.
26 dec 2021 om 16:00 Gister begin van de middag eten besteld voor later op de dag. Het kwam exact op de doorgegeven tijd bij ons. Heerlijke hertenbiefstuk gehad, door omstandigheden moesten wij Kerst plotseling toch thuis vieren, en met dit eten was het toch feestelijk
20 dec 2021 om 21:17 eten is prima. 2 opmerkingen 1. eten is bij bezorgen kaas en dressing van de garnalen overal doorheen zat 2.de worst was nog voorzien van een plastic rand
19 dec 2021 om 19:13 deeg van pizza was niet gaar.
18 dec 2021 om 20:40 Heerlijke pizza
17 dec 2021 om 22:13 Voor het eerst besteld voor bezorging bij frateli eindelijk echte overheerlijk Italiaanse pizza. Volgende keer weer